Bliv medlem

Velkommen til Hvalsø-Osted Jagtforeningens hjemmeside! Vi er en forening for jægere i Hvalsø og Osted-området, som har til formål at fremme jagtkulturen og bevare vores lokale natur og dyreliv.

Hvorfor blive medlem?

Som medlem af Hvalsø-Osted Jagtforening vil du have mulighed for at møde andre lokale jægere og udvikle dine jagtfærdigheder. Vi arrangerer forskellige arrangementer, hvor du kan lære fra erfarne jægere og dele dine egne erfaringer. Som medlem vil du også have mulighed for at blive involveret i vores arbejde for at bevare den lokale natur og dyreliv. Som medlem får du bl.a. rabat på mange arrangementer, og nogle arrangementer er endda gratis.

Hvordan bliver du medlem?

Det er nemt at blive medlem af Hvalsø-Osted Jagtforening. Alt, du skal gøre, er at udfylde en online ansøgningsformular hos Danmarks Jægerforbund og betale medlemsgebyret. Vi byder alle nye medlemmer velkommen og ser frem til at forbinde med dig og dele vores fælles passion for jagt og naturbevarelse.

Et medlemskab af Hvalsø-Osted jagtforening koster 200 kr. om året, og er betinget af medlemskab af Danmarks Jægerforbund.

Bliv medlem i dag og bliv en del af Hvalsø-Osted Jagtforeningens fællesskab!