Riffelindskydning 3

Hvornår

13. maj, 2023    
11:00 - 13:00

Begivenhedstype

Forårets bukkejagt nærmer sig med hastigt skridt, og det betyder at riflen igen skal ud af skabet. Men er riflen nu skudt ind, fik kikkerten et slag så den er slået ud af kurs??

Det kan du nu få undersøgt, idet Hvalsø-Osted Jagtforening har lejet sig ind her i foråret på Rye Gårds skydebane første gang lørdag den 15. april fra klokken 09.00 til klokken 15.00. Her vil vi hele dagen have indskydning, og der vil være op til flere erfarne riffelinstruktører til at hjælpe dig hvis der skulle være behov for det.

Vores anden indskydning vil blive afholdt på Rye Gårds skydebane onsdag den 26. april fra klokken 16.00 til 20.00 og vil også være en ren indskydning.

Lørdag den 13. maj går det løs igen for sidste gang i foråret på Rye Gård, hvor vi starter med indskydning fra klokken 09,00. Klokken 11.00 starter vi Danmarks Jægerforbund mærkeskydning op, og efterfølgende afholder vi præmie og pokalskydning, men kun for medlemmer af Hvalsø-Osted Jagtforening hvor alle skytter skal være indskrevet inden skydningen som starter klokken 13,00.

Alle er velkomne til indskydning, også selv om du ikke er medlem af Hvalsø-Osted Jagtforening. Husk at medbringe riffeltilladelse og jagttegn.

Prisen for indskydning er pr. person kr. 100,00, og vi ser helst at man betaler via Mobile Pay, men vi tager selvfølgelig også mod kontanter.