Riffelskydning

Nyt fra riffeludvalget

 

Forårets bukkejagt nærmer sig med hastigt skridt, og det betyder at riflen igen skal ud af skabet. Men er riflen nu skudt ind, fik kikkerten et slag så den er slået ud af kurs??

 

Det kan du nu få undersøgt, idet Hvalsø-Osted Jagtforening har lejet sig ind her i foråret på Rye Gårds skydebane første gang lørdag den 6. april fra klokken 09.00 til klokken 15.00. Her vil vi hele dagen have indskydning, og der vil være op til flere erfarne riffelinstruktører til at hjælpe dig hvis der skulle være behov for det.

 

Vores anden indskydning vil blive afholdt på Rye Gårds skydebane onsdag den 24. april fra klokken 16.00 til 20.00 og vil også være en ren indskydning.

 

Lørdag den 11. maj går det løs igen for sidste gang i foråret på Rye Gård, hvor vi starter med indskydning fra klokken 09,00. Klokken 11.00 starter vi Danmarks Jægerforbund mærkeskydning op, og efterfølgende afholder vi præmie og pokalskydning, men kun for medlemmer af Hvalsø-Osted Jagtforening hvor alle skytter skal være indskrevet inden skydningen som starter klokken 13,00.

 

Alle er velkomne til indskydning, også selv om du ikke er medlem af Hvalsø-Osted Jagtforening.  Husk at medbringe riffeltilladelse og jagttegn.

 

Vores Catering vil som sædvanligt være klar med ristet pølser, samt kolde øl og vand.

 

Få nu sat krydset i kalenderen den 6. april, 24. april og 11. maj og kom til Rye Gård til den endelig afpudsning af riflen inden forårets bukkejagt den 16. maj

Find os på Facebook

Kommende arrangementer

INDSKYDNING på Rye Gårds skydebane

6. april fra klokken 09.00 til klokken 15.00.

24. april fra klokken 16.00 til 20.00.

11. maj fra klokken 9 til 11

Kommende arrangementer

SKYDNING på Rye Gårds skydebane 

11. maj fra klokken 11 til 13 Danmarks Jægerforbund mærkeskydning

11. maj fra klokken 13 til ?? præmie og pokalskydning for medlemmer af Hvalsø-Osted Jagtforening

Galleri